Spray dezinfectant biocid Impresan, 250ml

Spray-ul dezinfectant biocid Impresan, utilizat corect si pentru perioada de timp potrivita, elimina 99,9% din bacteriile, ciupercile si virusurile specifice din piele.
Actioneaza impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor speciali, care pot declansa de ex. gripa (H1N1, H5N1), diarea, herpesul, rubeola, oreionul sau infectiile gripale (mai mult de 99,99%).
Intareste protectia impotriva infestarii si imbolnavirilor.
IMPRESAN Hygiene Spray este eficient impotriva celor mai frecvente cauze ale racelii, cum ar fi tuse si stranut, gripa si infectii asemanatoare gripei.
27,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
3531
Domeniu de utilizare: covoare, perne, saltele, baie, WC, bucatarie, camera copilului, saloane pentru bolnavi.
Performanta/Avantaje:
Actioneaza impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor speciali, care pot declansa de ex. diaree, gripa (H1N1, H5N1), herpes, rubeola, oreion sau infectii gripale (mai mult de 99,99%).
Intareste protectia impotriva infestarii si imbolnavirilor.
Potrivit pentru dezinfectarea suprafetelor mai mici in zonele critice; baie, WC, bucatarie, camera copiilor si salonul bolnavilor precum si pentru covoare, perne si saltele.
Dezinfecteaza toate partile interioare ale pantofilor si protejeaza de reinfectarea cu ciuperca piciorului. P
otrivit si pentru toate suprafetele textile care pot fi umezite.
Cantitate continut: 250 ml
Folositi sprayul acasa si la birou.
Dezinfecteaza rapid suprafetele si obiectele din gospodarie, incaltaminte, precum si covoare si tapiterie, fara a lasa reziduuri.
Atunci cand produsul este utilizat corect si pentru perioada de timp potrivita, elimina 99,9% din bacteriile, ciupercile si virusurile specifice din piele.
Acestea includ urmatoarele:
Virusi de gripa de tip A (H1N1, H5N1) si de tip B Coronavirusuri invelite (de exemplu, SARS) RSV (virus respirator sincytial)
Acest lucru inseamna ca IMPRESAN Hygiene Spray este eficient impotriva celor mai frecvente cauze ale racelii, cum ar fi tuse si stranut, gripa si infectii asemanatoare gripei.
Pentru o igiena fiabila, respectati instructiunile de utilizare, precum si timpii de aplicare
Mai multe informatii
Tip Spray
Producator Heitmann
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Spray dezinfectant biocid Impresan, 250ml