Vopsea textile Simplicol expert - Albastru Azur (150 gr)

Vopsea profesionala pentru textile.
Atat pentru utilizare manuala cat si in masina de spalat.
Vopsirea creativa este usoara si sigura cu expertul in vopsele textile Simplicol.
Lasa-te inspirat si implementeaza-ti ideile in designul culorilor pentru imbracaminte si textile pentru o casa asa cum ti-o doresti.
Pentru persistenta vopselelor textile recomandam si utilizarea Fixativului de culoare pentru textile Simplicol expert pentru o culoare persistenta, de lunga durata
22,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
1710
Lasa-te inspirat si creeaza haine si tesaturi in culori irezistibile. Acest albastru proaspat si deschis aminteste de o briza usoara de langa mare. Infrumusetati-va hainele si tesaturile cu un ALBASTRU AZUR stralucitor. Cu expertul in vopsele textile puteti vopsi usor si in siguranta, atat in masina de spalat, cat si manual.
Ideal pentru vopsire cu cravata si vopsire creativa
Pentru recolorare, reimprospatare si recolorare
Perfect pentru lana si matase
Culoare pulbere pentru utilizare la 60 de grade C
Poate fi folosit in masina de spalat sau la spalare manuala
Vopsirea creativa este usoara si sigura cu expertul in vopsele textile simplicol.
Lasa-te inspirat si implementeaza-ti ideile in designul culorilor pentru imbracaminte si textile pentru casa intr-un mod colorat.
Vopseaua textila este ideala pentru vopsirea bumbacului, a viscozei, a lenjeriei si a tesaturilor mixte, precum si a matasei si a lanii (mohair, casmir, angora sunt excluse).
Vopseaua textila este utilizata la 60 de grade C.
Recomandarea noastra de spalare: Spalati textilele vopsite numai la maximum 40 de grade C, pe programul delicat, impreuna cu articole de imbracaminte si tesaturi de culori similare. Mod de utilizare: vopsire in masina de spalat 1. Puneti materialul curat in masina de spalat. 2. Taiati partea superioara a pungii si asezati-o deasupra materialelor textile din masina. Daca este necesar, adaugati un dispozitiv de fixare in compartimentul de dedurizare. 3. Porniti programul de ingrijire usoara la 60 de grade C fara pre-spalare, daca este posibil, activati butonul de apa plus. Important: numai cu matase adaugati inca 750 ml de otet in compartimentul pentru detergenti. 4. Dupa vopsire, scoateti punga din tambur. Apoi spalati materialele vopsite in masina la maximum 40 de grade C in programul delicat de spalare cu detergent usor. Cantitate: 150 gr
Mai multe informatii
Tip Vopsea
Producator Simplicol
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Vopsea textile Simplicol expert - Albastru Azur (150 gr)