Termenii si condițiile de utilizare a site-ului www.decuratenie.ro1. Definiții


În cuprinsul prezentului document, termenii următori folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezulta sau nu se precizeaza altfel, înțelesurile specificate mai jos:
SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând OZZONE TRADE SRL, care se afla la adresa www.decuratenie.ro , site prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații diverse privind serviciile și produsele oferite de către OZZONE TRADE.
OZZONE TRADE: reprezintă societatea OZZONE TRADE S.R.L., cu sediul în Intr. Mesteacanului, Nr. 6, C1-U1, Ap. 1, Otopeni, Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J23/1644/2020 și având Codul Unic de Înregistrare 42481910, atribut fiscal RO.
UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toți pașii procesului de înregistrare;
UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și a legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii OZZONE TRADE SRL.


2. Conținutul site-ului


2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre OZZONE TRADE SRL, produsele comercializate de către aceasta, ale partenerilor săi, precum si alte informații considerate de OZZONE TRADE SRL ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR, de regulă, in mod gratuit. OZZONE TRADE SRL își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.
2.3. OZZONE TRADE SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia .
UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale OZZONE TRADE, prevăzute de legislația în vigoare.


3. Utilizarea site-ului


3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze și să utilizeze SITE-ul doar în scopuri și prin mijloace legale, fara o utilizare abuziva.


4. Limitarea răspunderii OZZONE TRADE S.R.L


4.1. OZZONE TRADE nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de prejudiciu care nu se datoreaza propriei sale culpe, indiferent ca este vorba despre prejudicii create de erorile, inacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate ori menținute pe SITE.
4.2. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate eronat, inclusiv din cauza faptului ca au fost greșit introduse în baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.
4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători și/sau furnizori și OZZONE TRADE nu își poate asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.
4.4. Prețurile produselor de pe SITE sunt informative și pot suferi modificări în funcție de diverși factori și pentru diferite perioade de timp (cum ar fi: campanii promoționale, oferte, etc). Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată.
În cazul în care nu se menționează o perioada de timp,ofertele de preț afișate pe site sunt valabile în limita stocurilor disponibile.
Comenzile produselor comandate pe SITE rămân valabile și vor fi onorate în ordinea înregistrării lor pe SITE și în funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comandă. Produsele prezentate pe SITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul epuizării stocului, OZZONE TRADE SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.
4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu exemplificativ. Pot exista mici diferente între pozele produselor de pe SITE și produsele livrate inclusiv datorită modificării caracteristicilor sau design-ului fără notificarea prealabilă a OZZONE TRADE SRL de către producători.
4.6. OZZONE TRADE își rezerva dreptul sa completeze și sa modifice orice informație de pe SITE, cu respectarea dispozițiilor legale și în timp optim pentru a menține în permanență acuratețea informațiilor de pe SITE.
4.7. Orice problema cauzată de produsele și / sau serviciile prezentate pe SITE se va soluționa cu prioritate pe cale amiabila, în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către UTILIZATOR.

 


5. Pierderi/Costuri suplimentare.


OZZONE TRADE nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea de către Utilizator a Termenilor și condițiilor de utilizare a SITE-ului.
5.1. OZZONE TRADE nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.


6. Va informam ca eventualele reclamații privind deficiențele estetice ale produselor vor fi luate în considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.


6.1. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata
În cazul în care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plății nu garantează confirmarea și livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmată (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani plătită va fi restituita în contul dumneavoastră în cel mai scurt timp.
Mai multe detalii despre costurile asociate livrării produselor găsiți aici: …(link)
6.2. Înregistrarea comenzii nu presupune automat și și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare, conform dispozițiilor pct.6.1. Termenul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai tarziu de 5 zile .
6.3. În perioada sărbătorilor de Paște, Crăciun, Anul Nou, a evenimentului Black Friday, precum și pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 3-5 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 10 zile lucrătoare.
6.4. Livrarea. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în pagina produsului, dacă neconcordanța se datoreaza culpei reprezentanților OZZONE TRADE SRL. În acest caz, OZZONE TRADE își asumă responsabilitatea aducerii produselor la conformitate în situația în care specificatiile tehnice de pe site nu concordă cu specificatiile tehnice din manualul produsului respectiv . Dacă eroarea nu aparține însă OZZONE TRADE SRL, detaliile tehnice pe site fiind conforme cu cele prezentate în cartea tehnica a produsului, neconcordantele datorandu-se producatorului, OZZONE TRADE nu poate fi considerată răspunzătoare.
6.5. Cumparatorul va intra în proprietatea bunurilor după semnarea documentului de transport și efectuarea plății (dacă aceasta nu a fost în prealabil efectuata) către curier.
6.6. În cazul anulării comenzii, niciuna din părțile implicate nu va pretinde/solicita daune, cu excepția situației în care livrarea comenzii a presupus costuri suplimentare pentru OZZONE TRADE SRL.


7. Returul produselor:


Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanță în termen de 14 zile incepand de la ziua în care intra în posesia fizica a produsului.
Pentru aceasta puteți completa formularul de retur pus la dispoziție în secțiunea Formular retur (link) sau ne puteți comunica intentia Dumneavoastra (declarație neechivoca) de retur in orice alt mod (în scris - plic la poștă, prin e-mail, prin telefon, etc.).
În procesul de retur, puteți folosi orice serviciu de expediție.
Atenție! Nu pot fi returnate produsele de curățenie, de igienă sau alte tipuri de produse a căror desigilare duce automat la imposibilitatea comercializarii ulterioare a produsului.
Taxele de returnare vor fi suportate în exclusivitate de către Utilizator.
Returul se va considera legal efectuat doar dacă produsele vor fi trimise la adresa și în modalitatea de transport indicate în Formularul de retur.


8. Accesarea SITE-ului www.decuratenie.ro


Accesarea SITE-ului de către Utilizatori implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate și prelucrate de compania OZZONE TRADE ( conform celor menționate și in Politica de confidentialitate pusa la dispozitie pe site). Informațiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maximă confidențialitate și exclusiv în scopurile pentru care au fost colectate.
Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achiziționarea produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare (in baza consimtamantul utilizatorului și în temeiul interesului legitim al societății OZZONE TRADE SRL), informarea utilizatorilor abonati despre promoțiile sau activitățile desfășurate de OZZONE TRADE prin orice mijloace de comunicare (poșta, e-mail, telefon, SMS, etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, etc.
În momentul contactarii, Utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul acțiunii pentru care este contactat și i se va solicita consimtamantul, dacă respectiva actiune implica prelucrarea datelor lui personale și pentru aceasta este nevoie de acordul sau.

OZZONE TRADE S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. OZZONE TRADE S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțială sau închiriere.
OZZONE TRADE S.R.L. poate dezvalui informatiile Dumneavoastra cu caracter personal unor terți autorizați, cu care societatea a încheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de acorduri de confidentialitate (Non Disclosure Agreement) și/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA). De asemenea, OZZONE TRADE SRL poate dezvalui informatiile Dumneavoastra cu caracter personal în urma unor solicitări din partea autorităților competente.
În cazul în care selectați opțiunea de a achita online cu plata printr-un card bancar, OZZONE TRADE va transmite către procesatorul de plăți doar date referitoare la comanda dumneavoastra, fara a accesa și procesa alte date referitoare la cardul bancar.
Orice prelucrare a datelor Dumneavoastra cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii de confidențialitate (link)


9. Acces restricționat și (dez)abonare


Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator și plasarea comenzilor, clientul accepta în mod expres Termenii și condițiile site-ului, modul de desfășurare a unei comenzi online așa cum este descris la pct.6.1-6.6 din prezenta secțiune, precum și condițiile de returnare a produselor menționate la pct.7 .
Exista zone în site care necesita înregistrare (Înregistrare) sau abonare (Newsletter).
Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat. Aceste date sunt folosite pentru identificarea, validarea și / sau completarea contului de abonat.
Datele cu caracter personal vor fi utilizate în scopul derulării contractelor și procesării comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de păstrare conform legislației fiscale și comerciale și atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor OZZONE TRADE SRL
Pentru derularea în bune condiții a contractului de vanzare, după ce clientul și-a exprimat acordul, OZZONE TRADE poate contacta clientul, fie telefonic, fie pe email, dacă acesta, în timpul accesarii site-ului, furnizeaza datele de identificare și contact. În momentul lansării oricărei comenzi, clientul este de acord că poate fi contactat ulterior, exprimându-și astfel acordul și cu privire la forma de comunicare ulterioară (telefonică sau electronică) și cu modul de operare al vanzatorului.
In cazul in care, deși ati introdus datele Dumneavoastra de contact, nu ati validat contul de utilizator, puteți fi contactat de un reprezentant OZZONE TRADE pentru a finaliza aceasta procedura, fie pentru radierea datelor în cazul în care nu mai doriți să deveniți user, fie prin acordarea asistenței pentru finalizarea pașilor de înregistrare și validarea contului. Aceasta acțiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curatare și actualizare a bazei de date.
În cazul în care ați adaugat produse în Coșul de cumparaturi dar nu ați finalizat comanda, puteți fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant OZZONE TRADE , în care veți fi anunțat despre faptul ca ați uitat produsele în coș. Aceasta acțiune unică este justificata de interesul societății de a clarifica situația prin încheierea contractului de vanzare sau anularea lui. Produsele se șterg automat din cont după o perioada de 5 zile în cazul nefinalizarii comenzii. După aceasta actiune, clientul va fi contactat dacă și-a exprimat consimțământul pentru primirea altor oferte/comunicari comerciale.
Într-un termen rezonabil după achiziționarea unui bun (de regula după trecerea celor 14 zile în care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleași canale de comunicare agreate în momentul lansării comenzii, pentru transmiterea unui feedback / a unei opinii legat de bunul sau serviciul achiziționat. Astfel, Clientul se implică activ în crearea de noi servicii și detalierea caracteristicilor bunurilor și informarea altor posibili cumparatori de pe site. Opiniile Dvs. sunt atent analizate de către OZZONE TRADE și sunt utilizate pentru alegerea produselor și extinderea sau restrangerea gamei de produse oferite clienților.


10. Cookies


Site-ul www.decuratenie.ro folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permițând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că Utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia.


11. Link-urile


Pagina utilizează „plugin-uri” de la operatorii de rețele sociale (de ex.: www.facebook.com).
Folosim plugin-uri pentru a face legatura dintre site-ul www.decuratenie.ro si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook . Nu colectăm /stocăm datele personale ale clienților prin intermediul plugin-urilor, dar este posibil ca prin aceasta legatura, clienții să poată vedea pe conturile lor de Facebook, o parte din prietenii lor care apreciaza pagina OZZONE TRADE.
Deși exista posibilitatea de a intra în contact cu un reprezentant OZZONE TRADE/ administrator al paginii OZZONE TRADE/www.decuratenie.ro de pe reteaua de socializare, solicitarea informațiilor legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamații, etc., trebuie sa fie îndreptat către OZZONE TRADE prin formularul de contact pus la dispoziție un site la secțiunea Suport Clienți sau la numărul de telefon: 0730708060 (tarif normal). De asemenea, în cazul unor situații care presupun solicitarea și comunicarea unor date cu caracter personal sau alte informații sensibile, va rugam sa adresati solicitarea către office@decuratenie.ro sau prin poșta la adresa: Intr. Mesteacanului, Nr.6, C1, oraș Otopeni, jud ILFOV.


12. Notificări și acțiuni privind informațiile despre utilizatori


La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa OZZONE TRADE acesta se obligă:
a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
c) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.


13. Comunicarea modificărilor


Dacă informațiile de identificare ale unui utilizator se schimbă (ca de exemplu codul poștal) sau dacă un utilizator dorește să renunțe la serviciile noastre, vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau sa eliminăm acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact din SITE.
Orice schimbare majoră a termenilor prezenței politici va fi comunicată către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la datele pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu Politica de confidentialitate.


14. Securitate


Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri.
Fiind de acord cu prezentul document "Termeni si condiții de utilizare a site-ului “www.decuratenie.ro “, utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.


15. Legea aplicabilă


Relațiile contractuale dintre părți vor fi guvernate de legea română. Cu privire la orice eventual litigiu, se va încerca soluționarea pe cale amiabilă Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabilă, vor fi înaintate spre soluționare instanțelor competente de la sediul OZZONE TRADE SRL.


16. Alte informații


Pe site vor fi publicate periodic Regulamente ale campaniilor aflate în desfășurare; acestea vor conține, detaliat, termenii și condițiile speciale aplicabile fiecărei campanii și completează dispozițiile prezentului document " Termeni și condiții de utilizare a site-ului “www.decuratenie.ro“.
OZZONE TRADE își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica orice informație publicată pe site fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.


17. Baza legală


Pentru mai multe informații, puteți accesa:
Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE;
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;
Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;
Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă;
Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;
Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje.