Politică de confidențialitate

 

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Ozzone Trade SRL, cu sediul în Otopeni intr. Mesteacanului nr. 6, C1, jud. Ilfov, Romania , în calitate de operator de date.

 

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.decuratenie.ro. („Site-ul”)

 

Cuprins:

 • Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 • Scopurile si temeiurile prelucrarii
 • Durata pentru care va prelucram datele
 • Dezvaluirea datelor cu caracter personal
 • Transferul datelor cu caracter personal
 • Drepturile de care beneficiati
 • Confidentialitatea minorilor
 • Modificari in politica de confidentialitate

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

A.Dacă sunteți client al Site-ului, Ozzone Trade SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi:

 • Nume şi prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul în care utilizați Site-ul (de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul Site-ului)
 • Orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul Site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea acestuia.

 

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, Ozzone Trade SRLva prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

 

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont.

 

În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Ozzone Trade SRL, iar contul creat va fi șters automat.

B.Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Ozzone Trade SRLva prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați:

 • In mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.
 • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor

 

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

A.Dacă sunteți client al Site-ului, Ozzone Trade  SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Ozzone Trade SRL , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate ,etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Ozzone Trade SRL, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor decuratenie.ro/termeni-si-conditii/

 

VI. Confidentialitatea minorilor

 

Ozzone Trade SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la office@decuratenie.ro

 

VII. Modificari in politica de confidentialite

 

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: decuratenie.ro/politica-de-cookies